Interessante links

waar werkt ZIENbc mee samen

Soundbase

Soundbase is een club creatieve mensen, gespecialiseerd om met muziek, tekst en geluid, leven te blazen in commercials, leaders en audio visuele producties. Of het nu gaat om een TV leader, een speelfilm, documentaire, een commercial of een originele ringtone.
Met Soundbase hebben wij samengewerkt aan de film voor Wagenborg Shipping.

INFIELDS

INFIELDS heeft haar expertise op diverse terreinen. Zij is de spil als leidinggevende interim-manager, de drijvende kracht als commercieel trainer, de sturende begeleiding als ondernemersadviseur en is zij onstuitbaar als salesmanager. Daarnaast heeft zij haar sporen als echtscheidingsspecialist en conflictbemiddelaar rijkelijk verdiend en kunt u ook nog eens bij haar terecht voor ondersteuning bij uw belastingaangiften of noodzakelijke budgetbegeleiding. INFIELDS daar heb je pas echt iets aan!

NDC mediagroep

De NDC mediagroep heeft in augustus 2009 de televisiezender 1TV opgericht. Hier hebben alle mensen van ZIENbc hun ervaring op kunnen doen. Een aantal producties op deze site zijn gemaakt in de periode dat 1TV nog bestond.

Samenwerken: Het beste uit iedereen halen

Media Producties & Vormgeving

Met deze afdeling van NDC mediagroep werken wij veel samen voor onze producties. Zo heeft de afdeling Mediaproducties en Vormgeving van de NDC mediagroep onder anderen de animaties gemaakt voor de video’s van Wagenborg Shipping en de NDC bedrijfsfilm.

Emagica Sound & Music

Een van de bedrijven waar we mee samenwerken is Emagica Sound & Music van Mendel Bouman. Bij Emagica hebben wij onder anderen voice-overs ingesproken en muziek laten maken voor video’s.

Marc Hoppen

Marc heeft naast de huisstijl en website van ZIENbc onder anderen de animaties gemaakt voor de video’s van Novius en A. Vogel.