Camera: Sony HDV 1080i
Geluid: Hengelmicrofoon
Draaitijd: 3 dagen
Montage: 4 dagen
Extra: Flyer met Layar toepassing
Opdrachtomschrijving

Maak een aandenken waarmee we bezoekers en gebruikers kunnen laten zien waarom er bepaalde keuzes zijn gemaakt rond het in- en exterieur van ons nieuwe pand. Dit moet zowel in beeld als in een tastbaars aandenken om weg te kunnen geven.

Een nieuw pand voor het Alfa-college

In de video is het een en ander uitgelegd over gemaakte keuzes qua in- en exterieur voor het nieuwe gebouw aan de Boumaboulevard bij de Euroborg. Er is bij de bouw van dit pand goed nagedacht over bijvoorbeeld de buitenmuur, vloer, stoelen, warmte- en kouvoorziening en kozijnen. Hierbij hebben de thema’s ‘Duurzaamheid’, ‘Flexibiliteit’ en ‘Verbinden’ een belangrijke rol gespeeld. Jaap Hoeksema, Diensthoofd Facilitair bedrijf, meegenomen door het pand waarbij de betrokken personen meer tekst en uitleg geven over de gemaakte keuze.

Naast deze video is er een flyer uitgebracht waarin, door middel van de applicatie Layar, extra content kan worden verkregen. Denk hierbij aan een fotogalerij en natuurlijk een aantal video’s van ZIEN.

“Door inzet van ZIENbc heeft het Alfa-college een prachtig product gekregen. Het is een combinatie van film, geschreven tekst en een promotiemiddel.

Wij gebruiken dit instrument vaak voor nieuwe studenten en externe bedrijven die kennis willen nemen van onze manier van omgaan met duurzaamheid, akoestiek en inrichting.”

Jaap Hoeksema, Diensthoofd Facilitair bedrijf