Camera: Canon XF100 & GoPro Hero 3
Draaitijd: 4 uur
Montage: 5 uur
Muziek: Stockmuziek
Opdrachtomschrijving

Maak een promo die op de nieuwe website, maar ook daarbuiten ingezet kan worden. De video moet alle facetten van Barend Schilderwerken bevatten.

Kleurrijke video voor Barend Schilderwerken

Een nieuwe website en ook maar direct een goeie video er bij! Na een aantal jaren was de website van Barend Schilderwerken aan vervanging toe. Een prima zet om goed vindbaar te blijven voor de zoekmachines. Een video kan daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Na een kort gesprek werd al vrij snel duidelijk hoe de video er uit moest komen te zien. Alle facetten van Barend zijn schildersbedrijf moeten er in voor komen. Daarnaast moet het er gewoon super gelikt uit zien, net als het werk dat Barend aflevert.

Barend heeft de video nu op zijn website staan, maar deelt hem ook via zijn eigen social media kanalen.

“We wilden graag een professionele en strakke bedrijfsfilm laten maken, vooral om op onze nieuwe website te kunnen plaatsen. ZIENbc heeft op alle fronten gehoor kunnen geven aan onze idee├źn en wensen en waar nodig ons van goede adviezen kunnen voorzien. Ze laten absoluut vakmanschap zien, en nemen ruimschoots de tijd voor je. De film is op verschillende social media te gebruiken. De contacten verliepen erg soepel (ook buiten kantoortijden), wat voor ons erg prettig werkt omdat wij overdag ook niet altijd tijd hebben om met dit soort zaken bezig te zijn. Mail, bellen, whattsapp: alles was prima. Er is inmiddels meerdere keren aan ons gevraagd waar we die mooie en goed uitziende promofilm hebben laten maken. We raden dan ook van harte ZIEN bewegende communicatie aan!”

Barend Wiltjer, Barend Schilderwerken