Camera: Sony HDV 1080i
Geluid: Speldmicrofoon
Draaitijd: 1 uur per boek
Montage: 3 uur per boek
Opdrachtomschrijving

Maak een video voor social media waarin de boekjes van Daantje Indiaantje worden voorgelezen.

Kinderboekenschrijver leest voor

Een van de dingen die hij ooit een keer gedaan wilde hebben was het schrijven van een kinderboek. In 2012 werd Daantje Indiaantje geboren, een lief indiaantje dat avonturen beleeft met zijn vriendjes.  De verhalen, geschreven en getekend door Dennis zelf, hebben een sterk sociaal karakter en vallen bij vele kinderen in de smaak.

Dennis besloot meer te schrijven en inmiddels zijn er drie delen uitgebracht. Verder zijn er kussentjes, leest Dennis regelmatig voor op scholen en kan je je eigen Daantje pop haken.

Tijd voor een vervolgstap. De verhalen van Daantje Indiaantje opnemen zodat iedereen ze thuis lekker kan bekijken. De boekjes worden ook nu voorgelezen door Dennis zelf en op Daantje zijn eigen Youtube-kanaal verspreid.

“Voor mijn boeken van Daantje indiaantje ben ik altijd op zoek naar iets nieuws om mijn boeken onder de aandachtig te brengen op een originele manier. Thijs van ZIENbc kwam met het idee om mijn verhalen voor te lezen en op te nemen om
het vervolgens te monteren en op Youtube te zetten. Een geweldig idee met een prachtig eindresultaat.
Mooi om te zien hoe professioneel en gericht Thijs te werk gaat. En als je vragen hebt dan staat hij meteen klaar voor hulp.
Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en zal de volgende keer zeker weer ZIENbc vragen.”

Dennis Hofman, schrijver & illustrator van Daantje Indiaantje