Duur: 15.53 min.
Camera: Sony HDV 1080i
Geluid: Cameramicrofoon
Draaitijd:
Montage:
Vormgeving: NDC mediagroep
Muziek: Soundbase
Voice over: Leonieke Toering
Opdrachtomschrijving

Maak een film waarin alle facetten van NDC mediagroep zichtbaar worden.

Alle facetten van een mediabedrijf in beeld

NDC mediagroep kent Noord-Nederland als geen ander. NDC mediagroep is uitgever van een breed aanbod aan producten die specifiek gericht zijn op de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland.

Via drie dagbladen en bijna veertig weekbladen voorziet NDC mediagroep de lezers en adverteerders van nieuws en informatie.

Met die gedachte kwam NDC mediagroep bij ons voor de productie van een nieuwe bedrijfsfilm. Een film die vertoond kan worden voorafgaand aan excursies, maar ook voor personeelsleden van de afdeling sales. Zij gebruiken de film om de klant te laten zien wat NDC mediagroep allemaal doet en kan.

Tijdens dit project hebben we veel samengewerkt met de afdeling MP&V van NDC mediagroep. Zij hebben de animaties gemaakt die in de film verwerkt zijn.

“In 2012 maakte het team van ZIENbc onze nieuwe bedrijfsfilm. Het was een woelige periode met veel veranderingen zowel op organisatorisch gebied als op het personele vlak. Door de opzet van de film had dat ook zijn weerslag op ‘the making-of’. Ondanks alle hobbels bleef de samenwerking met Wilma en Thijs constructief, coöperatief en er zat rek in alle afspraken. Wij zijn blij met het resultaat.”

Geiske Zijlstra, In- en externe communicatie NDC mediagroep