Trainingen op maat door ZIENbc

 

teambuilding voor uw bedrijf of schoolprojecten

“I’ve got news for you”

De hele dag door communiceren we met elkaar. Met klanten met collega’s, soms zakelijk, soms sociaal, soms overduidelijk, soms vaag. Met communicatie zetten we dingen in beweging en kunnen we mensen tot acties bewegen. Communicatie is het middel en het doel. Daarom is dit van groot belang binnen een organisatie dient het bij te dragen aan een goede samenwerking en werksituatie.

Dat klinkt wellicht als een open deur, maar ervaringen leren ons dat er nog te vaak langs elkaar heen gepraat wordt. En waarom? Tijdens “I’ve got news for you!” laten we de deelnemers kennis maken met hun manier van communiceren en wat de consequenties zijn. Dit doen we door de deelnemers een eigen videoproductie te laten maken. Denk hierbij aan een eigen bedrijfsjournaal, commercial of promo!

Verborgen talenten
Ieder mens heeft verborgen talenten. Tijdens de trainingen halen we die naar boven en laten we de medewerkers beter naar elkaar kijken en luisteren om zo meer over elkaar te ontdekken en ook meer gebruik te maken van de talenten die er zijn binnen een team.

Frisse blik
Het is zo makkelijk om vastgeroest te raken in het beeld wat je hebt van je werk en de organisatie. Met “I’ve got news for you!” laten we medewerkers op een andere manier naar de organisatie kijken. Maak eens een nieuwsprogramma over wat er speelt binnen de organisatie en je wordt gedwongen om er met een frisse blik tegenaan te kijken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van “I’ve got news for you!” voor uw organisatie? Neem dan vooral contact op met ons. We komen graag langs om te kijken hoe we een maatwerkprogramma voor u kunnen maken. Tevens kunnen we u dan meer vertellen over de belastingvoordelen die het combineren van een teambuilding/bedrijfsuitje en een training biedt.

flyer teambuilding Newsflash

ZIENbc kan naast video ook trainingen verzorgen. Hierbij is video altijd de rode draad. Wij bieden trainingen aan voor bedrijven en scholen.

Videoproject op school

Binnen een scholenorganisatie kunnen wij leerlingen meenemen in het proces van het maken van bijvoorbeeld een journaal, documentaire of commercial.

Leerlingen krijgen theorie- en praktijkles en maken uiteindelijk zelf een productie onder begeleiding van een professional.

De mediaprojecten van ZIENbc zijn geschikt voor zowel basis- als voortgezetonderwijs. Het project is opgedeeld in een theorie- en praktijkles. Tijdens de theorieles behandelen we de basis van video en leggen we uit hoe de camera en eventueel de montage werkt. Verder doen we een aantal kleine opdrachten tussendoor en kijken we naar voorbeelden uit de praktijk.
Voor het praktijkgedeelte kan de school kiezen voor het maken van een televisiejournaal, commercial een achtergrondverhaal of een combinatie hier van. Hierbij moeten de leerlingen zelf alles doen en worden ze begeleid door iemand uit het werkveld.

Kosten
De kosten voor één theorieles van 1,5 uur zijn € 150,-. Dit is inclusief twee trainers en materiaalgebruik en exclusief BTW en reiskosten.
Het praktijkgedeelte kost € 50,- per uur. Dit is inclusief één begeleider en videoapparatuur.

De eindmontage kan door de leerlingen gedaan worden, na een korte stoomcursus of door ons. Hiervoor rekenen wij € 50,- per uur.

“Deskundige begeleiding, nuttige tips, werken met eigen materiaal en maatwerk. Zo een aantal kreten, die zijn blijven hangen na een 2-daagse videoworkshop van ZIENbc.
Met onze eigen camera en montagesoftware wilden we zelf aan de slag om een instructiefilm te maken voor intern gebruik. ZIENbc heeft ons meegenomen in de wereld die hier achter schuil gaat. Wat komt er nu allemaal bij kijken en wat maakt je film tot een succes? Onze kijkers zijn erg tevreden over het eindresultaat. Wij kunnen terugkijken op een plezierig maatwerktraject.”

Peter Miedema, Medewerker Leer- en Ontwikkelomgeving UWV

Bedrijfstraining videobewerking

Sommige bedrijven willen zelf aan de slag met video en daar geen externe partij voor gebruiken. In zo’n geval is het belangrijk te weten wat je doet. Als er binnen het bedrijf geen kennis is op het gebied van cameravoering en videobewerking, is het verstandig deze kennis op te doen. 

Tijdens een op maat gemaakte bedrijfstraining kan er in kleine groepen de basis en specifieke kennis worden bijgebracht. Dit kan met de apparatuur en software die aanwezig is binnen het bedrijf of met die van ons.